Vang Gård: Matstreif

OM PROSJEKTET

Oppdragsgiver:
Vang Gård

Areal:
Varierer

Sted:
Rådhusplassen, Oslo

Foto:
Frøholm / Leren

Interiørarkitekt:
Eili Frøholm Olsen

Blomsterdesigner:
Marianne Leren

Vang gård har fast avtale med Frøholm/Leren til design av sine årlige stands på Matstreif. I tillegg utsmykkes mange pop-up utstillinger som finner sted ila året, blant annet i matbutikker og på diverse messer.

Krav om mobilitet og enkel opp-og nedrigg, samt tilpasningsdyktighet til et stort spenn av utstillingsområder varierende i størrelse og form, lå til grunn for oppgaven. På bakgrunn av disse kriteriene utviklet og designet Frøholm og Leren et utstillingskonsept med et ”byggesett” basert på et fleksibelt rammeverk som underlag for botanisk design.

Ikke bare kan sammensetningen av rammene endres fra gang til gang, men de levende elementene – selve prikken over i’en – skaper den helhetlige komposisjonen.

Vi tar utgangspunkt i kortreiste grønnsaker som dyrkes på Toten for å fremme deres merkevarer. Med innslag av natur og blomster, er grønnsakene i fokus når utstillingene planlegges i detalj og gjennomføres.

GALLERI

Trenger du en erfaren og kreativ interiørarkitekt? Snakk med oss om ditt neste prosjekt!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.