OM OSS

Vår intensjon er å skape god design på bakgrunn av faglig kunnskap, god innsikt, grundig gjennomgang av oppgaven i tett samarbeid med kunden, og gjennom analyser av de forutsetningene som ligger til grunn for prosjektet.

Designprosessen er dynamisk, og vi mener kundens input er essensiell for å oppnå de beste resultatene. Vi tar på oss oppdrag av både privat og offentlig karakter.

Eili Frøholm Olsen

Interiørarkitekt MNIL / Daglig leder

+47 934 58 474
eili@designisentrum.no

David Lopez Gil

Teknisk tegner

+47 455 13 145
david@designisentrum.com

Design i sentrum AS jobber med interiørarkitektur og design, herunder helsebygg, næringsbygg, utstillingsdesign og boligprosjekter.

Firmaet ble etablert av Eili Frøholm Olsen i Barcelona i 2014, og holder i dag til i Oslo-området. Vi samarbeider med interiørarkitekter, arkitekter og ombruksdesignere for oppnå de beste resultatene for våre kunder. Vi har fokus på bærekraft i alle ledd.

VÅR PROSESS

1. Etablering

Vi skaffer oss innsikt om kunden, formålet og miljøet, gjør analyser og skaper en visjon og et mål for prosjektet.

2. Konsept

Ut ifra visjon og mål utvikler vi et unikt konsept som tilfredsstiller kundens behov og ønsker, og fastsetter strategi og fremdrift.

3. Prosjektering

Vi tegner skisser, illustrasjoner og plantegninger, konkretiserer prosjektet og klargjør for implementering og utførelse.

4. Utførelse

Vi har en “hands on”-tilnærming og er mye på byggeplassen for å sikre at alle elementer implementeres korrekt.

5. Oppfølging

Vårt engasjement stopper ikke ved ferdigstilling av prosjektet. Vi er tilgjengelige for kunden også når det nye miljøet tas i bruk.

Se resultatene av vår prosess og miljøene vi har skapt

Frøholm / Leren

Frøholm / Leren er et tverrfaglig samarbeid om utstillingsdesign og installasjoner mellom interiørarkitekt MNIL Eili Frøholm Olsen og blomsterdesigner Marianne Leren. Med eksperimentell formgivning skaper vi unike opplevelser for våre kunder.

Samarbeidet startet med en gjensidig nysgjerrighet for hverandres fag, tilnærming og uttrykk. Vi oppdaget raskt at vi snakker samme språk når det gjelder farge, linjer og form, og at vi begge drar masse inspirasjon fra naturen. Samtidig utfordrer vi hverandre i arbeidet med volum, helhet og komposisjon, teknikk, detaljer og gjennomføring.

En viktig faktor og unikt for samarbeidet er at vi begge kommer inn i prosjekter samtidig, og er en del av prosessen i sin helhet fra start til slutt. Våre prosjekter har egne premisser som danner grunnlaget for det tverrfaglige samarbeidet, og vi søker med dette å rejustere og utfordre grensene mellom de to fagene.

Frøholm / Leren stiller spørsmål ved forholdet og balansen mellom interiør og natur i hvert prosjekt vi jobber med.

Se vår samarbeidsprosjekter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.