-Hvem er vi:

Adressen til nettstedet vårt er: http://www.designisentrum.no

-Hvilken personlig informasjon samler vi inn og hvorfor vi samler den:

-Kommentarer:

Når besøkende legger kommentarer på nettet, samler vi inn dataene som vises i kommentarformen, i tillegg til den besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentkjede for å oppdage spam.

En anonym kjede opprettet fra din e-postadresse (også kalt en hash) kan gis til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Personvernpolitikken til Gravatar-tjenesten er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenningen av din kommentar, er bildet av profilen din synlig for publikum i sammenheng med din kommentar.

-Media:

Hvis du laster opp bilder til nettet, bør du unngå å laste opp bilder med posisjonsdata (GPS EXIF) inkludert. Besøkende på nettet kan laste ned og trekke ut plasseringsdata fra webbilder.

-Kontaktskjemaer:

-Cookies:

Hvis du legger en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og web i informasjonskapsler. Dette er for din bekvemmelighet, så du trenger ikke å fylle ut dataene dine igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du har en konto og du kobler til dette nettstedet, vil vi installere en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ikke personlige data og blir slettet når nettleseren er stengt.

Når du logger på, vil vi også installere flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen og dine skjermvisningsmuligheter. Informasjonskapslene er to dager gamle, og skjermbildene for valg av informasjonskapsler siste ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil innloggingen vare i to uker. Hvis du forlater kontoen din, blir påloggingsskapene slettet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, blir en ekstra informasjon lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ikke personlige data og angir bare IDen til artikkelen som du nettopp har redigert. Utløper etter 1 dag

-Embedded innhold fra andre nettsteder:

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, etc.). Det innebygde innholdet på andre nettsteder oppfører seg på akkurat samme måte som om den besøkende hadde besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjepart og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er koblet til den nettsiden.

-Analytics:

-Med hvem deler vi dataene dine:

-Hvor lenge holder vi dataene dine:

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne suksessive kommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderatkø.

Av brukerne som registrerer på vår nettside (hvis noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de gir i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige opplysninger når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Webadministratorer kan også vise og redigere denne informasjonen.

-Hvilke rettigheter har du om dine data?:

Hvis du har en konto eller har lagt igjen kommentarer på denne nettsiden, kan du be om å motta en eksportfil av personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har oppgitt. Du kan også be om at vi sletter personlig informasjon vi har om deg. Dette inkluderer ikke data som vi er pålagt å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

-Der vi sender dataene dine:

Besøkskommentarer kan bli vurdert gjennom en automatisk nettsøkingsdetekteringstjeneste.

-Din kontaktinformasjon:

-Tilleggsinformasjon:

-Hvordan beskytter vi dataene dine:

-Hvilke prosedyrer bruker vi mot brudd på data:

-Fra hvilke tredjeparter mottar vi data:

-Hva slags automatisk beslutningstaking og / eller profilering vi lager med brukerens data:

-Regulatoriske krav til offentliggjøring av informasjon i sektoren: